Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

raduhanta 
	    	Utilizator

raduhanta 
	    	Utilizator	    

alinch 
	    	Utilizator

alinch 
	    	Utilizator	    

RAOUG 195/2002, art. 121: (1) Conducătorii de vehicule sunt obligaţi să respecte viteza maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus, precum şi cea impusă prin mijloacele de semnalizare.
Cred ca faceti o confuzie. RAOUG 195/2002 este "Regulamentul de aplicare a ordonantei de urgenta", un act diferit fata de OUG 195/2002.
 Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ContSters126583	                   

Am condus cu 63 km /h unde era limita de 50, in afara localitatii. Le-am cerut sa imi arate  certificatul privind omologarea si verificarea metrologica a ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters126583	                   

Am condus cu 63 km /h unde era limita de 50, in afara localitatii. Le-am cerut sa imi arate  certificatul privind omologarea si verificarea metrologica a ... (vezi toată discuția)

264326	                   

Buna ziua! 
Astazi am reusit \\"sa calc pe bec\\" (am fost prins de aparatul radar al politiei rutiere). Ce ma intereseaza pe mine, daca este completat cum ... (vezi toată discuția)
	                    264326	                   

Buna ziua! 
Astazi am reusit \\"sa calc pe bec\\" (am fost prins de aparatul radar al politiei rutiere). Ce ma intereseaza pe mine, daca este completat cum ... (vezi toată discuția)

the_power_25xxxx	                   

A m contestat o amneda de radar+ suspendare permis :D  As avea cateva intrebari:  1 Trebuia trecut in P-V seria si nr ap radar? 2  nr de inmatriculare al auto. ... (vezi toată discuția)
	                    the_power_25xxxx	                   

A m contestat o amneda de radar+ suspendare permis :D  As avea cateva intrebari:  1 Trebuia trecut in P-V seria si nr ap radar? 2  nr de inmatriculare al auto. ... (vezi toată discuția)