avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovituri si alte Violente 14-15 zile ingrijiri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovituri si alte Violente 14-15 zile ingrijiri medicale !

Buna ziua ,
Acum cu cateva luni in urma am participat la un conflict in care cu impreuna cu inca doua persoana am participat la o altercatie , nu eu am provocat scandalul ci o persoana cu care ma aflam , eu doar lovind persoana . Victima are 14-15 zile de ingrijiri medicale , respectiv 6 zile de spitalizare . Imi cere daune de 100 de milioane plus spitalizare . Tin sa prectizez ca sunt minor iar ceilalti majori .
Pe 19 martie sunt chemat la tribunal pentru audieri in calitate de inculpat , la ce ar trebui sa ma astept ? Care ar fi sanctiunile ? Am fost deja sanctionat de la politie cu amenda contraventionala .( Sunt la prima fapta de acest gen si la prima chemare in istanta )
Ultima modificare: Marți, 4 Martie 2014
ge0rgepunk, utilizator

Alte discuții în legătură

Impacare, dupa o altercatie! Ozz Ozz Buna ziua, Am o nedumerire, defapt mai mult o suparare, sa zic asa. In urma cu ceva timp am avut o altercatie, cu un prieten, in care acesta \"a sarit, la ... (vezi toată discuția)
Parte responsabila civilmente mi_re_la68 mi_re_la68 Buna ziua. In 2009 agajatul meu a produs un accident de circulatie din care au rezultat doua victime: una decedata si cealalta spitalizata (maxim 10 zile). ... (vezi toată discuția)
Codul penal Ruff Ruff Buna ziua! Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)