avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare cvc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare cvc

buna ziua am si eu o problema am cumparat o casa cu suprafata de 1000 mp din astia o mie detin numai 640mp .acu pe larg va spun istoricul .DECI batrana are titlu de proprietate pe 3222mp din care in anul 1997 facecontract de intretinere pe 1000 mp la nepoata iar pe restu de teren in1998 face act de donatie la un copil de a ei .IN 2002 batrana decedeaza iar nepoata acestea intabuleza 1000mp conform contractului de intretinere .IN anul 2012 vinde 1000mp prin contract de vc INTABULAREA se face comf legii fara nici o problema pe noii proprietari .Noii proprietari la masara terenu si vede ca detin numai 640 din 1000mp
da in judecata pe copilu batranei care detine suprafata de 2222 plus 360mp suprafata mea la expertizaa reiese terenu conf tit.de proprietate dar el nu cedeaza suspendeaza procesul meu .A DESCHIS EL PROCES SA FACUT O A DOUA EXPERTIZA ACEIASI PROBLEMA TERENUL ESE CONF TITL.DE PROPIETATE.DAR EL CERE PRIN PROCESUL LUI ANULAREA SCHITEI CADASTRALE .AM CASTICAT PROCESUL LUI SI EL AFACUT RECURS CERAN SA MI SE DEA DOAR AIA 640 .cam ce parere aaveti cam ce se poate intampla in romania oare castica la recurs.
#-o
Cel mai recent răspuns: carmenalinamihai , utilizator 21:45, 18 Octombrie 2014
Daca terenul s-a regasit in plus la el fara a avea titlu de proprietate , veti castiga recursul. Angajati avocat pentru ca nu e un proces usor.
am avocat am avut la toate chemarile
Buna seara, am vandut un ap prin prima casa , in cvc a fost stipulat pact comisoriu de grad IV in cazul in care nu imi intra partea de bani ce provin din creditul cumparatorului in 10 zile, partie se pun in situatia anterioara!
La antecontract de la banca ni s-a spus ca intabularea dureaza 3 zile si dupa aceea vor intra banii in contul nostru , acum ca intabularea poate dura 7 zile , iar transferul de bani max 2 zile!!!
Intrebarea mea este urmatoarea, daca banii nu imi intra in cei 10 zile , contractul de vanzare cumparare se desfiinteaza de drept! In acest caz, cum imi pot recupera eu impozitul pe vanzare pe care l-am platit! Am platit 7000 lei, ne fiind o suma mica , ma intereseza acum as putea sa o recuperez!!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
carmenalinamihai, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren ocupat abuziv razorcub razorcub Buna ziua. Detin un teren mostenit de la tata in suprafata de 3000mp.initial terenu a avut suprafata de 5000mp.bunica a vandut cu chitanta 2 suprafete de ... (vezi toată discuția)
Suport informativ shys shys Buna ziua! As avea nevoie de niste lamuriri cu privire la urmatoarele informatii: Construire 3 locuinte pe teren proprietate. POT: 24,54% CUT: 0,46 ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ???????????? klaudia772001 klaudia772001 E o poveste un pic mai lunga si trebuie sa o iau de la inceput. Casa socrilor mei este impartita in doua 1/2 apartine lor si 1/2 bunicii.Bunica a decis sa ... (vezi toată discuția)