avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un pumn in fata, rezultat: dinti rupti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un pumn in fata, rezultat: dinti rupti

buna seara
am fost sunat de catre o persoana sa vin la un garaj sa imi arate o piesa defecta la o masina apoi am fost solicitat de catre aceasta sa o duc la un atelier sa isi repare piesa.i-am spus ca am masina defecta si ca nu pot sa o duc.la auzul acestor cuvinte individul a inceput sa imi adreseze cuvinte jignitoare si amenintari cu violente.mi-a fost frica si am plecat din acel garaj.individul a venit dupa mine si a continuat sa imi adreseze cuvinte jignitoare si amenintari cu acte de violente apoi m-a lovit cu un pumn in fata.eu m-am aparat si i-am aplicat un pumn in fata deoarece era ditamai animalul de om si imi era frica sa nu mi se intample ceva rau.prostul s-a dus si si-a scos certificat medico legal precum ca i-am rupt dintii si a depus plngere la politie.acum decate ori ma vede pe strada ma amenita ca ma da in judecata ca i-am spart dintii.am fost si eu la politie si am depus o plangere.care ar putea fi deznodamantul in toata aceasta stupizenie?
eu am sa o tin pe: "m-am aparat"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragere de la executarea silita hack1 hack1 am fost condamnat cu suspendare 8 luni si obligat sa platesc 9600 ron nu am serviciu.nu am casa pe numele meu.am doar masina. cand am primit somatie de ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog! cosminwon cosminwon Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi ... (vezi toată discuția)
Am fost amenintat eu si bunurile mele Aleex123 Aleex123 Buna ziua, zilele trecute am parcat masina in dreptul GARDULUi unui vecin pe partea carosabila nu pe trotuar, si nu am blocat accesul in curte si nici in ... (vezi toată discuția)