avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... o HG de infiintare institutie - hotarare /instanta: ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

o HG de infiintare institutie - hotarare /instanta: care are putere mai mare ?

intre
- o HG /1992 de infiintare institutie publica, impreuna cu Anexa sa in care sunt enumerate cladiri si suprafete de teren
si
- o hotarare judecatoreasca /2008 de reconstituire a dreptului de proprietate obtinuta de o parohie, in urma carei a fost emis un Titlu de proprietate

cine are putere mai mare ?
cine are prioritate ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 23:47, 7 Martie 2014
Da, asa voi face.
Mai am nevoie de acel inscris /act de donatie - pe care mi-l va elibera Arhivele Nationale. Sper sa il gasesc.
Oare Notariatul ( fostul Notariat de stat) nu-l are ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu proprietate 80kln 80kln Buna, Un unchi mai indepartat a inaintat o actiune pt anularea unor titluri de proprietate emise in urma cu circa 7 ani de zile. El stia de ele, de aceea ... (vezi toată discuția)
Competenta: anularea titlului de proprietate Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu i intrebare, daca poate sa ma ajute cineva: Pentru a solicita anularea unui titlu de proprietate eliberat de Comisia judeteana pentru ... (vezi toată discuția)
Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)