avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Transcrierea certificatului de nastere; copil nascut ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Transcrierea certificatului de nastere; copil nascut in Italia

Buna ziua!
As dori sa aflu daca se poate face transcrierea certificatului de nastere in regim de urgenta.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:15, 12 Martie 2014
Buna ziua,
Din pacate nu exista taxa de urgenta la transcrieri.
Intrebati la starea civila de la locul dvs. de domiciliu, unele primarii si directii de evidenta au fixata aceasta taxa de urgenta, de regula in jur de 100 lei /institutie. Termenul de rezolvare a solicitarii este cuprins intre 3-7 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea certificatului romanesc (copil nascut in spania) estefan25 estefan25 buna ziua ,multumes stafului din acest forum ,am gasit multa informatie de folosinta ,dar as vrea sa am niste informati mai personalizate ,dat fiind cazul meu ... (vezi toată discuția)
Divort la notar ellaella ellaella buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca doi cetateni romani,care s-au casatorit in strainatate(in comunitate) si locuiesc acolo,pot sa divorteze in tara la ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat de nastere handsu handsu In ce conditii se poate solicita de la Starea civila o copie de pe Certificatul de nastere necesara la preschimbarea Cartii de identitate expirate ? Cum se ... (vezi toată discuția)