avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna - recuperare bani dati imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna - recuperare bani dati imprumut

Daca am oferit un imprumut de 1000 de lei unei persoane, fara nici un act semnat , pot face ceva sa recuperez banii? Persoana care a primit banii nu recunoaste datoria.. Multumesc
Daca aveti martori care sa ateste cele afirmate de dv., puteti incerca sa il dati in judecata pentru restituirea imprumutului.
Daca nu aveti nici martori, incercati sa obtineti o recunoastere din partea lui, altfel nu aveti nicio sansa.
Eu zic sa stai de vorba cu el intre 4 ochi si sa faci cumva sa il inregistrezi audio sau video daca ai posibilitatea. Dar inainte trebuie sa mergi la politie sa le zici ce vrei sa faci, altfel nu iti vor recunoaste inregistrarea.

Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
Admin, administrator
Si daca aduc martori acestia pot zice ca i-am dat banii, dar nu stiu cat de mult noroc pot sa am cu asta. De recunoscut......asa pe ocolite,dar nimic concret. Cica o sa ceara ca martorii sa fie respinsi si ca neavand nici un act semnat oficial, nu pot face nimic
Incearca doar sa te intimideze .

Eu zic sa aduci matori si sa il pui in fata faptului implinit de fata cu martorii si sa ii explici f clar ca daca nu iti retuneaza banii vei merge in instanta.
Baiu aici e ca trebuie sa deschizi proces civil si pt 1000 de lei nu stiu daca se merita. Trebuie sa platesti taxa de timbru + avocat si in plus o sa trebuiasca sa astepti pana se judeca cu lunile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare de bani lunguconstantincristian lunguconstantincristian am luat pe cineva sa-mi faca o izolatie la casa si si-a batut joc de lucrare,nu am nici un act de garantie semnat cu respectivul individ in plus i-am mai dat ... (vezi toată discuția)
Urgent !!! vreau sa imi recuperez banii andrei272727 andrei272727 buna ziua. ma numesc andrei si sunt din brasov. anul trecut mai 2013 am facut un imprumut la o banca de 6600ron. scadem 300 taxa dosar, 200 prima rata banca, ... (vezi toată discuția)
Refuz restituire imprumut andreirez andreirez Buna ziua. As avea o problema si as dori un raspuns avizat. De fapt problema este a bunicului meu, care in primavara anului 2011, a imprumutat cu suma de ... (vezi toată discuția)