Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Vreau sa cumpar o uscatorie de la ultimul etaj , toti locatarii sunt deacord, acuma nedumerirea mea este:
- langa acea uscatorie este ap meu actual deci vreau sa alipesc acea camera(uscatorie ) se poate face acest lucru? am inteles din cateva surse ca nu as putea deoarece zidul dintre uscatorie si ap este de rezistenta si nu pot face usa de trecere
- in momentul de fata nu este stabilita metoda de achizitionare adica ori o suma de bani ???? nu stiu cine o poate evalua , sau lucrari la bloc( instal, sanitare - zugravit,- usi si geamuri termopan.....) problema ar fi CINE IMI POATE SPUNE adevarata valuare a acel;ei camere 3x5
- se poate face alipirea la ap existent?
pentru informrea dvs ...
- O.U.G. nr. 210/2008 publicata in MOF nr. 835 din 11.12.2008
3. Dupa articolul 10 se introduce un nou articol, articolul 101, cu urmatorul cuprins:
"Art. 101. - Locuintele si unitatile individuale pot fi instrainate si dobandite prin acte juridice intre vii, incheiate in forma autentica, sub sanctiunea nulitatii absolute. Dreptul de proprietate comuna, fortata si perpetua asupra partilor comune ale unui imobil se valorifica numai impreuna cu dreptul de proprietate exclusiva care poarta asupra acestuia sau a unei parti determinate din acesta.
Dovada dreptului de proprietate si a celorlalte drepturi reale asupra unei unitati de locuit se face numai pe baza actelor de proprietate si a extrasului de carte funciara pentru informare