avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Ce stil de a invata aveti?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Ce stil de a invata aveti?

Eu observ ca ma chinui fara prea mult succes sa invat civilul, am lasat penalul la urma si procedurile. In facultate, liceu etc. obisnuiam sa imi rescriu cursurile, sa imi restructurez materia,si apoi reciteam o data sau de 2 ori si retineam, dar acum simt ca nu mai merge la fel, e prea mult si intra pe o ureche,iese pe cealalta ce invat :stunned: #-o .Voi cum invatati sau repetati, dupa caz?
Cel mai recent răspuns: xyzt , utilizator 12:53, 28 Iunie 2009
Buna ziua.
Daca tot suntem la capitolul asta, as avea si eu de facut o marturisire.

Tocmai am terminat anul III de facultate si ma indrept cu pasi repezi catre o cariera in domeniu (cel putin asa sper :D)
As vrea sa incerc la INM dar stiu ca e necesara multa munca, concentrare si de ce nu un pic de noroc pentru a intra.
Asa ca m-am decis vara asta sa incep o recapitulare a materiilor.

Ca stil de invatat pur si simplu citesc materia, apoi rezolv niste grile din cartea domnului Viorel Voineag.
Daca aveti vreun sfat bun in legatura cu modalitatea in care ar trebui invatata EFICIENT materia va rog sa impartasiti :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen admitere magistratura noiembrie 2009 andreiajuridic andreiajuridic S-a inscris cineva la examen? Cum stati cu invatatul/repetatul? (vezi toată discuția)
A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)