avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cai de atac suspendare proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cai de atac suspendare proces civil

Buna ziua. Proces civil pe rol, suspendat in baza art. 244 alin. 1 pct. 1, pana la finalizarea unei alte cauze conexe. Rog respectuos precizare cai de atac, cu efect juridic imediat sau cat mai rapid. Multumesc.
incheierea de suspendare poate fi atacata cu recurs ;)
Multumim domnul avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs conform art. 244 ind. 1 cod procedurã civilã Andreea_Prescovita Andreea_Prescovita In cazul unui proces ce are ca obiect recuperarea taxei auto la al treilea termen s-a dat solutia urmatoare: In baza art.155/1 Cod pr.civ. dispune suspendarea ... (vezi toată discuția)
Doua hotarari contradictorii in acelasi caz leopold2010 leopold2010 Buna ziua am si eu o problema: Intr-un caz de faliment am obtinut o decizie de suspendare respectiv: \" [i]„Suspendă judecata cererii de intrare în ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat socrate111 socrate111 buna ziua .intrebarea mea este daca se poate invoca in cel de-al doilea proces inceput intre aceleasi parti ,avand acelasi obiect si aceeasi cauza \"autoritate ... (vezi toată discuția)