avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile PFA - sofer
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile PFA - sofer

Buna ziua , sunt sofer profesionist cu atestat , pfa.De o luna am inceput sa vad mai rau cu un ochi si mi s-a diagnosticat o boala la ochi care necesita tratament lung si costisitor. Intrebare :Costul consultatiilor , tratamentul se poate deduce din cheltuieli la pfa?Demonstrez cu acte medicale toate cheltuielile.Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters315672 , utilizator 12:37, 10 Martie 2014
buna ziua ,

suntem in bransa , si as dorii sa va intreb : cum mai conduceti daca urmati un tratament ?Cum mai activati in cadrul societatii daca aveti prescriptie de la medic pentru repaus (tratemnt lung si costisitor)?
Nu conduc, sunt sub tratament.Sunt in concediu de boala,voi conduce dupa ce revin la munca.
nu cred ca se poate deduce cheltuiala pentru tratamentul dumneavostra . doar anumite medicamente sunt incluse in aceste liste care se pot deduce .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare prezenta la domiciliu a pacientilor aflati in c.m.- tbc ? CONDRUT CONDRUT Sunt in Concediu medical, cu tratament , fiind diagnosticata cu Pleurezie inchistata TBC .Va rog sa-mi spuneti daca in acest caz de boala imi poate fi ... (vezi toată discuția)
Tratament pentru epilepsie, iesire in tara cu medicamente danavio danavio buna ziua, va rog frumos daca puteti sa-mi spuneti: eu sunt o persoana diagnosticata cu epilepsie din anul 2007.as vrea sa stiu daca ies din tara pentru o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! referitor la obținerea permisului de conducere. ... Dumitrescu_Radu Dumitrescu_Radu Bună ziua! Referitor la obținerea permisului de conducere. Sufăr de schizofrenie, sunt sub tratament și vreau să fac școala de șoferi. E vreo ... (vezi toată discuția)