avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clauze abuzive - persoana juridica
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clauze abuzive - persoana juridica

Buna ziua!

Am aflat despre persoane fizice care au castigat in instanta contra Volksbank, in cazul unor clauze abuzive.
As vrea sa stiu daca au existat si cazuri in care persoane juridice au castigat si daca da, as vrea cateva detalii despre asta.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Identificare clauza abuziva in contract de credit leona777 leona777 buna ziua, as vrea sa stiu ce sanse am sa castig un proces daca dau in judecata banca ptr un comision de risc de 30 euro/luna. S-au mai castigat astfel de ... (vezi toată discuția)
Informatii clauze abuzive banca mustache mustache Doresc sa stiu daca pot actiona in judecata banca,cu un contract de credit ipotecar in care banca in primii 3 ani a avut comisioane abuzive dupa care aceleasi ... (vezi toată discuția)
Reevaluare garantie imobiliara - idei? solutii? ioni69 ioni69 Buna seara, Astazi am primit o scrisoare de la Volksbank prin care imi cere sa primesc un evaluator platit de ei care imi va reevalua apartamentul pus ca si ... (vezi toată discuția)