avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

vreau sa deschid o actiune impotriva bancii dupa 5 ani de plata ratelor datorita faptului ca am ramas fara servici odata eu apoi sotul iar acum eu nu am reusit sa mai platim rata la casa asa ca banca ne executa dar sotului i sa pus proprire pe venit in hartiile care le-am primit valoarea imprumutului este mai mare decat la inceput banuiesc ca sunt penalitati dar mai apare si suma de executare de aproare 3000eur iar acum mi se trimite evaluator pt o alta suma de 500 ron am luat banii in euro atunci rata era de 107euro si acum adevenit 211 euro va rog lamuriri daca am pot obtine ceva multumesc
Cel mai recent răspuns: melimelo1 , utilizator 12:23, 11 Martie 2014
Verificati atent vechimea obligatiilor in raport de termenul de prescriptie
Trebuie sa faceti contestatie la executare si in cadrul judecatii acesteia, va trebui sa solicitati instantei sa verifice toate aspectele contractului de imprumut : cuantumul datoriei, onorariul excesiv al executorului, clauze abuzive, comisioane excesive, modul de calcul al datoriei integrale( rata imprumut, dobanda, penalizari) etc.
Nu e simplu un astfel de proces si va e absolut necesar un ajutor specializat. Sunt exemple in tara unde cei care au imprumutat de la banci au castigat lupta, dar nu de unii singuri.
multmesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi chemat in judecata daca nu platesc rata la banca? adelinaaaa adelinaaaa am un credit la bancpost si as dori sa aflu si eu daca ma poate da in judecata ca nu am platit rata desi contracul nu mi-a expirat il am pe 8 ani. (vezi toată discuția)
Probleme imprumut charis charis Buna ziua, sotul meu a schimbat de curand locul de munca. La vechiul loc de munca societatea ii facilitase urmarea unui curs professional pentru care s-a ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit rms2014 rms2014 Buna, In 2007 am facut un credit de nevoi personale cu rate pe 10 ani. In 2009 dupa ce miam pierdut locul de munca am platit pentru ultima data in luna martie ... (vezi toată discuția)