avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... INTRERUPERE CONCEDIU DE CRESTERE COPIL
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

INTRERUPERE CONCEDIU DE CRESTERE COPIL

Buna ziua!
Sunt cadru didactic,titular si detasat la o alta scoala incepand cu 1 septembrie 2013 pe un post al carui titulara este in concediu de crestere copil pana la 2 ani.La repartitii,postul era dat la inspectoratul scolar ca fiind viabil pentru 1 an de zile.Titulara si-a depus cerere pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani.,insa doreste sa se intoarca la servici inainte de a implini 1 an,mai exact in mijlocul anului scolar.
As dori sa stiu daca are dreptul sa se intoarca chiar daca a facut cerere pentru 2 ani si in cazul asta ,ce am eu de facut?Pur si simplu trebuie sa-mi las clasa si sa ma intorc la postul meu unde sunt titulara si de unde ar trebui sa plece suplinitorul sau detasatul care ma inlocuieste?Mentionez ca am fost detasata pe un post viabil pentru un an si nu rezervat .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 23:14, 15 Martie 2014
contractul dvs inceteaza cand revine titularul de post din concediu. nu era obligata sa stea un an in cic.
Mentionez ca am fost detasata pe un post viabil pentru un an si nu rezervat .

Ati fost detasata pe un post liber, nu conteaza categoria, viabilitatea inseamna existenta postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invatamant -titularizare pe viabilitatea postului cristyna17 cristyna17 Buna ziua! In unitatea noastra scolara exista un post pe care functiona de doi ani de zile un cadru didactic caruia i s-a modificat contractul din perioada ... (vezi toată discuția)
Restructurare post cadru didactic preuniversitar ContSters33235 ContSters33235 Pe aceasta cale doresc sa va retin atentia cu o speta care cu siguranta profesorii si avocatii si juristii de dreptul muncii nu s-au mai intilnit ... (vezi toată discuția)
Revenirea titularului pe post in invatamant BNN BNN Întrebarea mea este ca o profesoara în învăţământul primar cu o vechime de 24 de ani, cu licenţă şi grad I, titulară din anul 1994 are dreptul de-a ... (vezi toată discuția)