avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata compensatorie tranzitorie pt sporul de doctorat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata compensatorie tranzitorie pt sporul de doctorat

Am sustinut in anul 2013 un examen de promovare la cercetator stiintific gradul III si detin titlul de doctor din aprilie 2010. In momentul de fatza mi s-a stabilit un nou salariu de incadrare, dar, sunt neclaritati privind obtinerea acestuia la nivelul colegilor care primesc si suma compensatorie echivalenta sporului de doctorat.
Avand in vedere art. 2 din legea nr.283/2011 si art. 5 din OUG nr. 103/2013, potrivit carora « pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat.», considerati ca dupa sustinerea examenului amintit, pot beneficia si eu de acelasi salariu cu cel al colegilor doctori care primesc aceasta suma tranzitorie inclusa in salariu ?

Alte discuții în legătură

Spor doctorat 2012 cindeadiana cindeadiana Vreau sa va intreb ce parere aveti despre acordarea sporului de doctorat pt cei care si-au obtinut titlul de doctor dupa 1 ian 2010. OUG 80/2010 aprobata, ... (vezi toată discuția)
Salariu stabilit pentru functie unică conform noii legi a salarizarii Axxy007 Axxy007 Sunt salariat al unei primării din județul Dâmbovița pe postul de referent cultural treapta IA, încadrat la Căminul Cultural din localitate. Astazi a ... (vezi toată discuția)
Salariul in urma promovarii in grad profesional kgkg kgkg saptamana aceasta sustin examen de promovare in grad profesional a functionarilor publici. sunt inspector clasa 1 grad Principal treapta 3 gradatia 3, clasa ... (vezi toată discuția)