avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitutea de trecere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitutea de trecere

Doresc sa actionez in judecata vecinii pentru servitutea de trecere,insa cum pot sa fac ca in aceasta judecata instanta sa aiba si o alta varianta in cazul respingeri servituti,adica sa-mi aprobe ca la intrarea in curtea comuna sa montez un stilp pentru a folasi aceasta curte numai cu piciorul,precizez ca aceasta curte comuna suntem 3 coproprietari cu 1/2,1/4,1/4.
Cel mai recent răspuns: NeamtuAurel , utilizator 06:27, 17 Martie 2014
In cazul cand instanta dispune executarea unei expertize de specialitate topografie, geodezie si cadstru, slicitati ca unul din obiectivele pe care le fixeaza instanta, pe care obligatoriu trebuie sa le indeplineasca expertul, sa fie propunerea variantei dumneavoastra , cea cu
montarea unui stalp.
De ce servitute aveti nevoie daca suntei coproprietar? Mai degraba spuneti in cuviontele dv., cat mai detaliat, situatia, ca din ce-ati spus n-am inteles nimic.
Cat despre stalp, depinde de motivatie, eu n-am vazut una mai sus.
Doamna avocat eu am cumparat acesta situatie de mai sus si cei doi proprietari au posibilitatea de a intra cu auto in curte,intrucit fostii proprietari nu au avut auto nu i-a interesat,iar eu cer doar sa marim toti trei proprietari curtea comuna cu citiva metri pentru a avea si eu posibilitatea intrarii cu auto in curte,iar acestia nu doresc modificari pentru ca le convine asa.
Cat mai detaliat... dv. de ce nu puteti intra cu masina, nu va incape pe poarta sau cum?
Dupa ce trec prin curtea comuna se fac trei ramificatii cu intrari la fiecare in curte,eu ca sa pot intra cu auto in curte trebuie sa fac o curba in forma de S si nu pot din cauza coltului gardului unuia din proprietari,numai daca s-ar retrage coltul gardului cu aproximativ 2 m,adica o suprafata de 2,5 mp unde are un ront cu flori,la fel as face si eu marind curtea comuna

Alte discuții în legătură

Dreptul de trecere iedulet iedulet Am cumparat de la un cetatean un imobil , situat intr-o curte comuna.Ne-am inteles verbalcu privire la accesul auto in curte.Din intrarea in curte am cumparat ... (vezi toată discuția)
Curte comuna indivizibila kittycrisssta kittycrisssta Buna ziua! Locuiesc la casa, avand doi vecini care locuiesc in alt imobil situat catre strada, in mijloc exista o curte comuna indivizibila, de asemenea ... (vezi toată discuția)
despre limite exacte ale servitutii de trecere! unde sa caut? adrianawentworth adrianawentworth Va rog frumos daca imi poate cineva spune unde sa caut detalii despre servitutea de trecere, limite exacte: este vorba despre o curte comuna cu intrare comuna, ... (vezi toată discuția)