avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Servitutea de trecere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Servitutea de trecere

Doresc sa actionez in judecata vecinii pentru servitutea de trecere,insa cum pot sa fac ca in aceasta judecata instanta sa aiba si o alta varianta in cazul respingeri servituti,adica sa-mi aprobe ca la intrarea in curtea comuna sa montez un stilp pentru a folasi aceasta curte numai cu piciorul,precizez ca aceasta curte comuna suntem 3 coproprietari cu 1/2,1/4,1/4.
Cel mai recent răspuns: NeamtuAurel , utilizator 06:27, 17 Martie 2014
Da gardul este din placi azbociment si stilpii din teava deci grosimea gardului de 10cm.
NeamtuAurel a scris:

Da gardul este din placi azbociment si stilpii din teava deci grosimea gardului de 10cm pe o latura si 10 pe latura celuilalt vecin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de trecere iedulet iedulet Am cumparat de la un cetatean un imobil , situat intr-o curte comuna.Ne-am inteles verbalcu privire la accesul auto in curte.Din intrarea in curte am cumparat ... (vezi toată discuția)
Curte comuna indivizibila kittycrisssta kittycrisssta Buna ziua! Locuiesc la casa, avand doi vecini care locuiesc in alt imobil situat catre strada, in mijloc exista o curte comuna indivizibila, de asemenea ... (vezi toată discuția)
despre limite exacte ale servitutii de trecere! unde sa caut? adrianawentworth adrianawentworth Va rog frumos daca imi poate cineva spune unde sa caut detalii despre servitutea de trecere, limite exacte: este vorba despre o curte comuna cu intrare comuna, ... (vezi toată discuția)