avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare cu uzufruct
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare cu uzufruct

Buna ziua tuturor,

Am o mica problema si anume suntem o familie care a facut un contract pe un apartament 2 camera cu v-c cu uzufruct cu bunicii sotiei ,bunicul la a doua casatorie nu a avut copii cu prima casatorie are 3 copii.
Bunicul ruda cu sotia a decedat in 2007,contractul este incheiat din 2006 pe numele sotiei inainte de casatoria noastra.

Actuala situatie este ca bunica face zilnic scandal(locuim impreuna cu totii) cu motivul sa plecam din casa din motiv de temiri ce(nu are loc in bucatarie de noi),mai nou I-am gasit si cateva sticle cu alcol(bunica are 82 ani)

Situatia aceasta este,ce poate face bunica in actuala situatie tot amenita ca ne evacueaza si desfiinteaza contractul ca este casa ei si o da la rudele ei,noi platim absolut toate taxele(impozit ,intretinere) dar tot nu e multumita are 1000 ron pensie
Mentionez ca amandoi avem buletinul de identitate la adresa apartamentului in cauza si bunica si-a dat acordul la politie
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
ionclaudiu, utilizator
Ai dreptate, dar tot ii poate da afara, asta e problema lor.
Am zic ca nu stiu ce scrie la uzufruct, dar nu cred ca exista limita, nu mi s-a clarificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. va rog frumos sa îmi răspundeți la o situație: ... mary_stan_01@yahoo.com mary_stan_01@yahoo.com Bună ziua. Va rog frumos sa îmi răspundeți la o situație: eu am un copil major din prima căsătorie. Apoi m.am căsătorit cu un soț care nu are copii. ... (vezi toată discuția)
Contract cu uzufruct. claudiughebauer claudiughebauer Este un contract pe un apartament de vanzare-cumparare cu uzufruct facut in 2006 de bunici,bunicul al carui nepot sunt este decedat din 2008 iar bunica ... (vezi toată discuția)