avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in Marea Britanie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in Marea Britanie

Buna ziua! Ma intereseaza daca se poate obtine divortul la consulat. Mentionez ca eu si sotul meu locuim in Londra si suntem de acord cu divortul, precum si ca am un copil de 17 ani care studiaza in Marea Britanie, la Londra, si care locuieste cu mine. Daca da, ce acte sunt necesare?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:13, 12 Martie 2014
Nu veti divorta la consulat. Fie va faceti timp sa ajungeti in tara la starea civila sau notar, fie divortati acolo unde sunteti in instanta.
Puteti imputernici pe cineva in tara pt a va depune actele de divort la notar si cand veniti in vacanta sa semnati actele de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor; suntem in uk ContSters292170 ContSters292170 Buna ziua ma numesc Cristina si locuesc in uk de 3 ani impreuna cu sotul meu roman si bebele meu de 6 luni,am o problema sunt casatorita in romania si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez nmbcatega nmbcatega Suntem stabiliti in Spania si doresc sa divortez, mentionez ca m-am casatorit cu sotul tot roman, in Romania si am doi copii minori .Ce trebuie sa fac? Ma ... (vezi toată discuția)
Divort la notar ramonasava ramonasava buna. sunt casatorita si vrem sa divortam la notar la comun deacord problema e ca eu nu sunt in tara.din cate am inteles el nu poate sa depuna actele de divort ... (vezi toată discuția)