avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada nedeterminata firma de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada nedeterminata firma de paza

buna seara, un prieten ma rugat sa va intreb daca se poate sa il lamuriti intr-o problema ca sa zic asa si anume : lucreaza la o firma de paza cu contract pe durata nedeterminata, programul ii de 24h cu 48h,si ar dorii sa stie daca in aceea zii de 24h care face de paza ,ar avea dreptul la o pauza de odihna(somn) noaptea de 2-4h,avand in vedere ca lucreaza 24h(tura este de la ora 18 si iese din tura la ora 18 in cealalta zii).va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce obligatii au angajatorii ai caror angajati lucreaza in ture 24/48 Kostyka Kostyka Este cunoscut faptul ca in momentul de fata multe societati au obiect de activitate paza unor obiective economice. Unde activitatea este intensa, serviciul de ... (vezi toată discuția)
Paznic de noapte si zi adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti care sunt conditiile de numerare a unui angajat- paznic de noapte ?ce drepturi are angajatul ? (vezi toată discuția)
Câți bani ar trebui să iau? Constantin Radu Constantin Radu Ce inseamna deducere personala din fluturasul de salariu,...si cati bani trebuie sa primesc dupa240 ore intr-o luna(10 ture)program 24ore serv.cu 48ore liber ... (vezi toată discuția)