avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Câți bani ar trebui să iau?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Câți bani ar trebui să iau?

Ce inseamna deducere personala din fluturasul de salariu,...si cati bani trebuie sa primesc dupa240 ore intr-o luna(10 ture)program 24ore serv.cu 48ore liber in sectorul securitate si paza dupa noile reglementari....se alplica sporul de noapte de25%...?
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2018
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Radu , utilizator 20:48, 4 Aprilie 2019
Buna ziua,
In primul rand consider ca programul de 24h lucrate cu 48h liber nu este unul legal. Conform art 115 alin 2 CM "durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore va fi urmată de o perioadă de repaus de 24 de ore".
De asemenea 240h/luna sunt cam multe, se depaseste nr. de ore suplimentare admise de lege, in medie de max. 8h/saptamana.
Sporul de noapte inca exista si este de minim 25%.
Mentionati salariul brut si cate persoane aveti in intretinere pt un calcul salarial.
Despre deducerea personala puteti citi aici: [ link extern ] /
Buna seara ,
Eu sunt angajat nu angajator, si durerea este ca el angajatorul nu respecta legea,si uite asa se intampla de vreo 30 de ani fiecare angajator face ce vrea muschii lui...!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatii au angajatorii ai caror angajati lucreaza in ture 24/48 Kostyka Kostyka Este cunoscut faptul ca in momentul de fata multe societati au obiect de activitate paza unor obiective economice. Unde activitatea este intensa, serviciul de ... (vezi toată discuția)
Paznic de noapte si zi adrianabresug adrianabresug va rog sa imi spuneti care sunt conditiile de numerare a unui angajat- paznic de noapte ?ce drepturi are angajatul ? (vezi toată discuția)
Sporuri revisal nicoletaart nicoletaart Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum se inregistreaza in Revisal urmatoarele sporuri, de noapte, ore suplimentare, ore de weekend si sarbatori ... (vezi toată discuția)