avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Omitere act de concesiune in certificatul de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Omitere act de concesiune in certificatul de mostenitor

Am primit dupa lupte seculare care au durat 2 ani certificatul de mostenitor dar dupa ce l-am citit mai cu atentie bineinteles ca dupa ce am plecat de la notar.

Am constatat ca a uitat sa treaca cotele parti dintr-un contract de concesiune a 2 locuri de inhumare cu toate ca am depus acest document odata cu celelate acte de proprietate. In contract scrie ca dreptul de concesiune se poate transmite prin succesiune legala.

Cum se rezolva problema? Mai trebuie sa platesc actul suplimentar la CM daca am depus la inceput acest document, nu este vina mea ca notarul nu a trecut toata masa succesorala!

Sfat pentru toti, cand faceti succesiune nu va grabiti si cititi actul si pe cant inainte de a-l semna notarul.
Am avut incredere in notar, eram in criza de timp, in sfarsit, ideea este ca trebuie mare atentie in astfel de cazuri altfel alergi mai mult!X-(
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:29, 13 Martie 2014
Buna ziua,
Mergeti la acelas notar si fie va face o indreptare de eroare materiala fie o suplimentare la masa succesorala.
Despre costuri doar el poate sa va spuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune loc de veci Aurorae Aurorae Buna ziua, Mama mea a murit acum cativa ani si in urma unui proces cu sotul ei, am cazut de acord ca locul de veci, care momentan este pe numele ei, sa imi ... (vezi toată discuția)
Concesiune loc de veci ContSters362803 ContSters362803 Dupa decesul tatalui nostru, am dorit sa intram in legalitate cu succesiunea. Ne-am prezentat la Administratia Cimitirului unde am depus actele cerute pentru ... (vezi toată discuția)
Pe un act de concesiune cu durata nelimitata a unui loc de veci ... jonel jonel Pe un act de concesiune cu durata nelimitata a unui loc de veci sunt trecuti doi concesionari. Unul dintre concesionari a decedat si nu mai are mostenitori. ... (vezi toată discuția)