avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicare adresa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicare adresa

bunaziua ma ajuta cineva pt cine este acest comunicat?in legatura cu dosarul ... in calitate de intimat va comunicam ca in termen de 25 zile de la primirea comun. sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe si de invocat exceptii aveti obligatia de a depune intampinarea. depuneti documentele si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pt.instanta si cite un exemplar pt.fiecare parte cf art 150 NCPC a) nume prenume b)exceptiile procesuale pe care paratul le invoca fata de cererea reclamantului c) raspunsul la toate pretentiile d)dovezile cu care se apara
Cel mai recent răspuns: daniar , utilizator 16:11, 13 Martie 2014
Este vorba despre comunicarea cererii de chemare in judecata catre parat. Acesta trebuie sa formuleze intampinare in termenul indicat de instanta, in care sa precizeze aparari, exceptii, probe...
Ultima modificare: Joi, 13 Martie 2014
Ofelia Teodorescu, Avocat
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemat in judecata civila Nepotul Nepotul Buna seara, Am fost chemat in judecata pt dezbaterea de mostenire. Am primit o Comunicare in Adresa emisa pe 26 septembrie, ea contine: In legatura cu ... (vezi toată discuția)
"comunicare adresa" este echivalenta cu chemarea in judecata? ... Iaan Iaan \"Comunicare Adresa\" este echivalenta cu chemarea in judecata? Buna ziua, am primit (data de pe plic 15.04) o \"Comunicare adresa\" (data emitere 4.04.) ... (vezi toată discuția)
Intampinare pensie intretinere Annamarria123 Annamarria123 Am primit o Comunicare Adresa, avand calitatea de parat, in care sunt obligat sa depun o intampinare sub sanctiunea decaderii din dreptul de a mai depune probe ... (vezi toată discuția)