avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Condamnare cu suspendare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Condamnare cu suspendare

Pe 6 noiembrie am fost condamnat la 5 luni inchisoare cu suspendare ,pt conducerea sub influenta alcoolului, as dorii sa stiu cand pot da din nou examenpt permis avand in vedere ca nu m-am prezentat la proces fiind reprezentat de avocat .Deasemenea as dorii sa stiu daca am drept de vot in aceasta perioada ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:21, 14 Martie 2014
Nu trebuie sa va faceti probleme in privinta votului, nu puteti candida ptr a fi ales din cauza condamnarii.

Va puteti prezenta ptr sustinerea examenului in vederea obtinerii unui nou permis de conducere dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti de condamnare.

Dar aceste aspecte nu v-au fost prezentate de catre avocatul angajat?

Cum redobanditi dreptul de a conduce gasiti informatii aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere cosmas cosmas Buna ziua!Am permisul anula tpt conducere sub influienta alcoolului si am fost condamnat definitiv la 1 an cu suspendare.As vrea sa stiu dupa cat timp pot ... (vezi toată discuția)
Anularea de permis auto cristinel00 cristinel00 ce trebuie facut dupa ce a fost anulat un permis auto a fost anulat in urma unei hotariri judecatoresti conducerea sub influenta alcoolului sentinta a fost ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice alecbadman alecbadman cum aflu in ce stadiu este un dosar penal pentru refuz recoltare probe biologice. fapta s-a intamplat in mai 2010. (vezi toată discuția)