avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Radiere contract din evidentele registrului primariei
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Radiere contract din evidentele registrului primariei

bunaziua! prin hotarare irevocabila s-a constatat nulitatea unui contract fiind casata doar partea cu repunerea in situatia anterioara urmand sa se rejudece la instanta de fond se radiaza acum contractul din evidentele registrului primariei sau dupa rejudecare prind repunerea partilor in situatia anterioara? va multumesc!

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta/repunerea in situatia anterioara badila steluta badila steluta bunaziua! v-as ruga daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns . am avut un proces pe rol privind constatarea absoluta aunui contract de arenda, eu avand ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta ctr. arenda/repunere in situatia anterioara badila steluta badila steluta bunaziua!va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. am pierdut un proces la instanta de fond unde s-a constatat nulitatea absoluta a unui ctr. de arenda ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca mariamaria1 mariamaria1 cum poate fi pusa in executare o hotarare judecatoreasca prin care s-a anulat un contract de vanzare cumparare? reclamantul vrea sa fie proprietar cu privire ... (vezi toată discuția)