avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Unde pot afla gratuit CUI-ul unei firme daca stiu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Unde pot afla gratuit CUI-ul unei firme daca stiu sediul firmei?

vreau sa aflu cui-ul unei firme ce are sediul in apartamentul unei rude decedate ,iar persoana care detine firma este o ruda dar nu vrea sa mi arate actele facute pe acest apartament fiindu i necesare pentru a infinta firma cu sediul in acest apartament .ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 15 Martie 2014
La registrul comertului, se plateste o taxa modica si se afla toate detaliile despre firma.
Il puteti afla si de pe net cautand numele firmei cu ajutorul unui motor de autare, google, bing, etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Martie 2014
cyan, moderator
dar nu stiu sigur numele firmei ci numai faptul ca are sediul la adresa acesta?
Introduceti numele societatii intr-un motor de cautare si verificati apoi dupa adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O societate comerciala are 2 cui-uri. alex256 alex256 Buna ziua! O societate comerciala, X SRL, sa o numim, are 2 CUI-uri, unul dintre ele apare ca inregistrat in Registrul Comertului, altul apare fara numar de ... (vezi toată discuția)
Cum as putea afla ca o firma exista? mada7007 mada7007 Am fost de curand ales sa pozez pt o agentie de modelling numita DINAMIC STYLE MEDIA SRL.N/am gasit pe net nici un fel de informatie cum ca aceasta agentie ar ... (vezi toată discuția)
Munca strainatate beleaua beleaua Va rog a ma ajuta in a afla daca firma la care sotul meu vrea sa se angajeze in Germania este legala.Cum pot afla ca nu este o firma fantoma? Multumesc ... (vezi toată discuția)