avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ultima modificare a Codului de procedura civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ultima modificare a Codului de procedura civila

Cand s-au facut ultimele modificari in Codul de Procedura Civila? In februarie 2013 sau in octombrie 2013? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 11:06, 17 Martie 2014
Ultimul act normativ prin care a fost modificat Codul de procedură civilă este Legea nr. 72/2013 privind măsurile pentru combaterea întârzierii în executarea obligaţiilor de plată a unor sume de bani rezultând din contracte încheiate între profesionişti şi între aceştia şi autorităţi contractante. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 182 din 2 aprilie 2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune moratorii de 3 ori mai mari decat obiectul contractului ? cezarad cezarad Buna ziua. Doresc sa va intreb daca penalitatile de intarziere dintr-un contract pot fi de 1% pe zi de intarziere si daca se poat eajunge de pilda ins ituatia ... (vezi toată discuția)
Penalizari si recuperare bani partener intracomunitar teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o situatie pe care nu stiu cum sa o abordez din punct de vedere legal. In urma unui contract de prestari cu o firma intracomunitara am emis ... (vezi toată discuția)
Termen de incasare factura vasile12 vasile12 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac daca am emis o factura, am predat-o la societatea care era datoare sa o plateasca, dar au trecut 25 de zile ... (vezi toată discuția)