avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... chemare pentru control in timpul concediului medical
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

chemare pentru control in timpul concediului medical

Buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca sunt obligata sa ma prezint la birou pentru un control fiind in concediul medical si daca acest control este valail daca eu nu sunt de fata.Acest contro este facut in urma unui minus in caserie pentru o anumita suma.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dnella , utilizator 11:39, 26 Aprilie 2009
Pe perioada cat sunteti in concediu medical contractul de munca este suspendat, deci nu aveti obligatia prezentarii la serviciu daca sunteti solicitata. Este vorba de un control initiat de angajator sau e vorba de o cercetare penala?
Fiind in concediu medical ....nu sunteti obligata sa va prezentati. Se poate face acel control cand reveniti la munca....sau daca nu suporta amanare se constituie o comisie in acest fel...din care va face parte si cel putin un reprezentat al sindicatului (sau a salariatilor).
Este vorba de un control in cadrul societatii,deoarece eu nu am recunoscut suma respectiva ,fiind chemata sa dau o declaratie cu privinta la acest minus tot din concediu medical.Avocta mea ma sfatuit sa nu ma prezint,si sa depun intre timp o parte din banii pina la stabilirea de ctre un control a sumei exacte,Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat dnella dnella [b]Din 2004 sunt angajata si pe linga functia de baza fac acte contabile. Din ian. 2009 societatea incearca sa m a deie afara folosind tot felul de ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca generat de o persoana diagnosticata cu schizofrenie decunicoletaaurelia decunicoletaaurelia Buna ziua, As avea nevoie de cateva sfaturi si voi incerca sa fiu cat mai concisa: persoana in cauza preda la un liceu. In urma cu cateva luni a avut loc un ... (vezi toată discuția)
Ajutor concediere ilegala? alexix alexix am o problema. Un coleg al meu a fost prin sub influenta alcoolului astfel ca i s-a facu referat pe data de 01.07.2010, a fost chemat la comisia de disciplina ... (vezi toată discuția)