avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... apel la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

apel la divort

buna ziua. se poate depune la primul termen de apel la divort o motivare completatoare la cererea de apel pe langa dovada cu inscrisuri pe care le-am solicitat initial?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 21:02, 26 Aprilie 2009
sper sa fie da pt ca mie mi se pare un moment de care instranta ar trebui sa tina seama pt ca separarea in fapt consta in aceea ca nu mai exista relatie intre soti deci un lucru foarte grav in ceea ce priveste convietuirea unei familii sau mai bine spus ar fi ca regula de baza a unei familii este convietuirea fara de care nu mai exista nici afectivitate si nici respect reciproc
normal ar fi ca instanta sa accepte cererea dvs dar in acelasi timp poate considera ca acesta ar fi numai o modalitate de-a dvs de tergiversare si poate sa nu accepte...

av.m.vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martori integrity integrity E vorba despre un proces civil la care am cerut judecare in lipsa din motive intemeiate. Prin cererea de chemare in judecata reclamantul nu a aratat numele ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare la interogatoriu cristina_mihaela cristina_mihaela Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere chemare la interogatoriu. Va multumesc.:D (vezi toată discuția)
Judecarea apelului alexa_sidorencu alexa_sidorencu Sunt reclamanta intr-un dosar,am castigat pe fond,acum paratul a depus apel,in cererea de apel nu s-a mentionat nimic nou(de fapt aceleasi motive au fost ... (vezi toată discuția)