avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere mostenire

Sunt 7 mostenitori pe titlul de proprietate al bunicii pentru un teren de 2000 m,terenul este in exploatarea mea,eu fiind fiul unuia din cei 7.Terenul a fost in folosinta de peste 30 ani de catre parintii mei.Parintii mei sunt decedati .Niciunul din cei 7 nu au solicitat nimic.Dupa atata vreme pot fi eu singurul proprietar sau trebuie sa dezbat mostenirea?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:38, 16 Martie 2014
Daca nu au solicitat asta nu inseamna ca nu au dreptul la mostenire.

Pentru a intra in posesie trebuie dezbatuta succesiunea dupa bunici si apoi dupa parinti unde este cazul, daca au decedat din copiii bunicilor.

Ceilalti mostenitori trebuie sa isi exprime acordul prin act autentic incheiat la notar ca renunta la cota parte cuvenita din mostenire in favoarea dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care ... Buța Nelu Buța Nelu Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)
Problema legata de legea 18 mihaela harcan mihaela harcan Bunica mea a obtinut in instanta pamantul care i se cuvenea cf legii 18 in 1994.La cateva luni a facut o chitanta de mana intre ea si unul din copiii sai prin ... (vezi toată discuția)
Mostenire Felicia1955 Felicia1955 Am primit de la bunicul meu prin testament un teren intravilan de 19 ari. Testamentul este redactat in anul 1960. Mostenitorii legali ai tuturor celorlalte ... (vezi toată discuția)