avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutiri de impozit pentru crescatorii de albine
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutiri de impozit pentru crescatorii de albine

Buna ziua,
As dori sa stiu daca pot obtine scutirea de la plata impzitului datorat pe mijlocul de transport autopropulsat inregistrat in circulatie, care efectueaza transportul stupilor in pastoral.
Ce trebuie sa fac pentru a fi scutit de la plata acestui impozit, ce acte trebuie depuse la primarie, etc.?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:38, 19 Martie 2014
A mai pus cineva aceeasi intrebare si dupa ce a fost la primarie sa depuna cererea si cu actele doveditoare, a rezolvat.
In 9 februarie 2014 a intrat in vigoare Legea apiculturii 383 din 24.12.2013.Conform aricolului 16 al acestei legi citez,, prin derogare de la prevederile art 263 din Legea nr.771/2003 privind Codul fiscal, mijloacele de transport autopropulsate inregistrate in circulatie, care efectueaza transportul stupilor in pastoral, sunt scutite de plata taxei asupra mijloacelor de transport,,.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Va multumesc pentru raspuns.
As dori, insa , sa stiu cui ma adresez, Primariei sau Consiliului Local pentru scutirea de impozit?
Catre cei de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit autospecializata apicola alexa67 alexa67 Buna seara. In 9 februarie 2014 a intrat in vigoare Legea apiculturii 383 din 24.12.2013.Conform aricolului 16 al acestei legi citez,, prin derogare de la ... (vezi toată discuția)
Legea apiculturii stefaniaalina75 stefaniaalina75 Se poate aplica art. 16 din Legea 383/2014 (legea apiculturii) fara a incalca art.1 alin 3 din Codul Fiscal? (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Jeremy Jeremy 1. Va rog sa ma informati despre ce impozite voi plati dupa infiintarea unui PFA pentru asigurari obligatorii. 2. Pot tine eu, evidenta contabila primara ... (vezi toată discuția)