avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Legea apiculturii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Legea apiculturii

Se poate aplica art. 16 din Legea 383/2014 (legea apiculturii) fara a incalca art.1 alin 3 din Codul Fiscal?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:44, 24 Martie 2014
Da. Au fost si altii care au postat aici in forum intrebarea referitoare la scutirea de la plata impozitului. Au depus cererea si cu actele doveditoare la primarie si, cu acea data de depunere, li s-a acordat acea facilitate prevazuta in ART. 16
(1) Prin derogare de la prevederile art. 263 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, mijloacele de transport autopropulsate înregistrate în circulaţie, care efectuează transportul stupilor în pastoral, sunt scutite de plată taxei asupra mijloacelor de transport.
(2) Prevederile alin. (1) intră în vigoare la 30 de zile de la data publicării prezentei legi în Monitorul Oficial al României, Partea I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutiri de impozit pentru crescatorii de albine popflorincozmin popflorincozmin Buna ziua, As dori sa stiu daca pot obtine scutirea de la plata impzitului datorat pe mijlocul de transport autopropulsat inregistrat in circulatie, care ... (vezi toată discuția)
Impozit autospecializata apicola alexa67 alexa67 Buna seara. In 9 februarie 2014 a intrat in vigoare Legea apiculturii 383 din 24.12.2013.Conform aricolului 16 al acestei legi citez,, prin derogare de la ... (vezi toată discuția)
Impozit semiremorca cata8 cata8 Buna ziua. Am si eu o intrebare: cum se impoziteaza o semiremorca ? Conform art 263 alin 4 sau 5 sau 6? Multumesc!:sorry: (vezi toată discuția)