avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizatie crestere copil

as dori sa stiu unde ma pot duce sa ma interesez de aceasta indemnizatie?la primarie?la C.A.S.?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.!!!va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:38, 9 Aprilie 2014
La primaria comunei, orasului, municipiului, respectiv sectoarelor municipiului Bucuresti pe raza careia solicitantul isi are domiciliul sau resedinta.
1. Pentru a beneficia de concediu crestere copil (CCC) si indemnizatia aferenta trebuie ca in cele 12 luni premergatoare nasterii (inclusiv luna nasterii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau staudenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. Cititi OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor.

3. De la Primaria de care apartineti veti primi toate informatiile si lista cu actele necesare.

4. Dar puteti reveni si aici, pe acest topic, cu intrebari.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
va multumesc pt.raspuns.si daca sunt casnica nu mai beneficiez de nimic?concubinul meu lucreaza de 1 luna de zile ,pt ca amandoi am fost plecati in strainatate si am revenit de curand in tara.ultimul job in Romania a fost acum 2 ani jumate.ce avem de facut?daca ne puteti ajuta cu o informatie.eu sunt deja gravida in 8 luni.va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 18 Martie 2014
haba, utilizator
1. Vi s-a raspuns la aceasta intrebare, smbata 15 martie.

2. Intrati pe:
www.avocatnet.ro/content/for...

3. Beneficiati de alocatia de stat pentru copii de 200 lei lunar pana implineste copilul 2 ani si apoi de 42 lei lunar pana la 18 ani.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu creștere copil în cazul nerealizării de venituri anterior nașterii miha_r miha_r Bună ziua, Conform modificărilor apărute în legea privind acordarea indemnizației creșterii copilului, cele 12 luni minime de realizare venituri în ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului coroscrinela coroscrinela buna ziua. Am lucrat la o firma si am ramas insarcinata,am avut probleme cu sarcina si am fost internata in spital,medicul specialist mi-a recomandat sa intru ... (vezi toată discuția)
Concediu o luna pentru tata skagul skagul buna ziua.Ma numesc Ciprian si as dori sa intreb daca nevasta nu lucra si a nascut,eu am optat pentru insertie de 500 la data nasterii copilului,mai trebuie ... (vezi toată discuția)