avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA T.V.A. neexigibila, sold... debitor
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

T.V.A. neexigibila, sold... debitor

E posibil (adica, se pare ca e...) ca in fisa de cont 4428 sa fie sold debitor? Am constatat asa ceva la sfarsitul lunii Ianuarie (in Februarie era creditor, asa cum – cred – e firesc...) – in cazul contabilitatii unui magazin alimentar.
Nu e "opera” mea! Nu sunt contabil (si cred ca nu voi fi vreodata), dar incerc sa inteleg... :tomato:

Imi puteti spune care ar fi cauza posibila pt soldul debitor la TVA neexigibila?
Va multumesc de pe acum!
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2009
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 09:13, 27 Aprilie 2009
Probabil ca nu s-a facut inregistrarea tva-ului neexigibil la intrarea marfurilor in gestiune sau descarcarea s-a facut gresit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)
Organizarea contabilitatii unui restaurant bolba alina bolba alina Inregistrarea marfii cu adaos la bar ma deruteaza foarte tare. Daca de exemplu, se cumpara sticle de coca cola la 250 ml, care se vand ca atare cu 5 lei / ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva NEG_DORI NEG_DORI va rog vreau sa stiu si eu care sunt inreg contabile la ajustare tva stoc de marfa comert cu amanuntul trecere de la platitor de tva la neplatitor .imi ... (vezi toată discuția)