avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Prima casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Prima casa

Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare.Am gasit un apartament la casa dar vanzatorul cand a cumparat el a cumparat 2 camere fara baie si bucatarie dar el si-a impartit o camera in doua si si-a facut si baie si bucatarie.Intrebarea mea este daca conteaza ca baia si bucataria figureaza in act ca si o singura camera ma afecteaza la evaluare?nu sunt trecute in proiect ca baie si bucatarie.

Alte discuții în legătură

Modificare cf: ap. 2 camere in ap. 1 camera puturos puturos Buna ziua. Am in posesie un ap. compus din o camera, o bucatarie, o baie si un hol. Suprafata totala este de 21,5 mp. Blocul a fost construit inainte de 1989 ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament cu suprafata mai mica decat in promisiune ContSters339828 ContSters339828 Buna seara, In luna iulie 2015 am semnat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un apartament de 2 camere intr-un bloc nou, in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Cadastru neactualizat korina1979 korina1979 Buna ziua! Doresc sa cumpar un apartament in care s-au facut o serie de modificari, dar care nu are schita cadastrala actualizata. De fapt s-a modificat ... (vezi toată discuția)