avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face o dezmembrare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face o dezmembrare?

buna, cum se face desmembrarea la o casa cu curte comuna, cine ma poate ajuta, multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Cristian , Avocat 14:04, 22 Martie 2014
Dezmembrarea se poate face de catre OCPI pe numere cadastrale provizorii, in baza documentatiei topocadastrale si a emiterii avizului de dezmembrare.
Doar dupa efectuarea transferului dreptului de proprietate se vor atribui numere cadastrale noi si deschiderea unor noi carti funciare.
multumes pt rsp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 cf teren si casa bia66 bia66 Buna ziua!Am un teren proprietate si o casa consruita pe acel teren insa am 2 cf-uri unul pe casa si altul pe taren;imi spuneti va rog frumos daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Cerere dezmembrare 80raducu 80raducu Bună seara, În urmă cu 9 ani, în urma unui partaj succesoral am dobândit un teren pe care se află o casă. Terenul respectiv,(întregul) in urma ... (vezi toată discuția)
Documentatie cadastrala teren AndreiBogdanG AndreiBogdanG Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren extravilan, am intrat in contact cu vanzatorul prin Oct. 2012. Problema este ca nu s-a finalizat inca tranzactia intrucat ... (vezi toată discuția)