avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Neprezentare la citatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Neprezentare la citatie

buna ,am si eu o intrebare de catva zile sau prezentat la adresa mea din romania 2 politisti care vreoiau sa imi imaneze o citatie,fiind plecat in alta tara ce se intampla?fratele meu care a vb cu ei ia intrebat daca e grav ?ei au raspuns nu e grav si nici urgent....intrebarea mea e trebuie sa merg in tara sa ma prezit ? nu primesc concediu doar anul viitor.citatia este referitoare la un proces penal din 2012 nu sunt inculpat in acest proces.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:50, 28 Martie 2014
Ori mergeti personal sa va informati ori merge avocatul sa ceara lamuriri si sa lamureasca situatia.
O amenda ar fi de cel putin 500 lei sau o judecare in lipsa ar insemna o pedeapsa cu executare foarte probabil ca regula de baza.
dar la proces nu apar nici ca martor nici ca inculpat... probabil e vorba de alceva. o sa ma interesez multumesc
Daca e vorba de proces la instanta e altceva dar daca nu apareti acolo inseamna ca e vorba de alt caz.
Daca aveti citatie avocatul se poate informa.
Rudele nu cred ca vor primi informatii decat daca e dosarul la instanta si le va spune ce scrie in citatie.
Ultima modificare: Vineri, 28 Martie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut. in urma cu doua zile am primit o citație in calitate ... Stefannd Stefannd Salut. In urma cu doua zile am primit o citație in calitate de martor sa mă prezint la sediul DIICOT.. problema e că a răspuns mama la ușă și ia spus ... (vezi toată discuția)
Instiintare imposibilitate inmanare citatie Andra1980 Andra1980 astazi pe usa apartamentului am gasit o citatie care suna astfel: in conf cu art 260 si 261 din cod de proc penala va instiintam ca la data de .... am procedat ... (vezi toată discuția)
Neprezentare martor -motive obiective freenicos freenicos Fiul meu a primit o citatie de prezentare in calitate de martor intr-un proces de vatamare corporala grava...azi am aflat ca e vorba despre o poveste din ... (vezi toată discuția)