avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SUSPENDARE FIRMA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SUSPENDARE FIRMA

BUAN ZIUA !
Pentru suspendarea unei firme as dori sa-mi spuneti si mie ce trebuie facut,ce pasi trebuie sa urmez,daca pot sa suspend o firma cu datorii catre furnizori etc.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Manolina , utilizator 10:42, 9 Octombrie 2010
am si eu o intrebare: o firma a carei activitate este suspendata poate fi parte intr-un proces?
de asemenea, in perioada aceasta de suspendare nu se pot efectua plati, nu?
Intr-o problema similara sunt si eu. Pe prioada suspendarii activitatii, firma la care am fost angajata imi poate plati salariile restante? In ce conditii ii pot actiona in justitie? Mentionez ca am lucrat cu carte de munca si contract inregistrat la ITM, mai bine de un an.
Daca ii actionez in justitie, ce sanse am sa imi recuperez banii (care nu sunt deloc putini). Firma are un capital de 20.000 lei. Din cate stiu, fostii angajatori au deschis o alta firma, cu acelasi obiect de activitate si imi spun de fiecare data ca nu au fonduri pentru a-mi achita mie restantele (pe vechea firma).
Stiu ca o firma poate fi suspendata 3 ani. Nu cred ca pot astepta 3 ani sa imi iau BANII MEI, munciti de MINE.

Va multumesc din suflet un viitor raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat urgent, va rog!! geany_na geany_na intr-un SRL in care eu sunt asociat cu 30% dar si administrator,care a a avut activitate pana in luna martie......si in care asociatul meu cu cealalta parte de ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru o firma in dizolvare din 2008 suspendata din 2006 elizabethd elizabethd Buna ziua, am si eu urmatoarea situatie.O firma infiintata in 2005 cu activitate pana in 2006 cand a fost suspendata pentru 3 ani, am redeschis-o in 2008 pentu ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar bogdyban bogdyban Buna seara, Am o firma de 6 luni care pana in momentul de fata nu si-a inceput activitatea, din cauza situatiei economice sunt pesimist in privinta comenzilor ... (vezi toată discuția)