avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Motivarea prezentei plangeri o voi depune pana la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Motivarea prezentei plangeri o voi depune pana la primul termen.

In contestarea unui proces verbal de amenda pot depune contestatia si dupa noul cod pot cere ca :

" Motivarea prezentei plangeri o voi depune pana la primul termen."
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:07, 22 Martie 2014
Plangerea contraventionala trebuie sa imbrace forma cererii de chemare in judecata - art. 194 Cod procedura civila, motivarea fiind un element esential al acesteia, fara de care cererea va fi nula.
Obligatoriu cererea trebuie sa fie motivata atat in fapt cat si in drept, in caz contrar va fi anulata in procedura de regularizare a cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura depunere contestatie proces verbal hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am format cererea de contestatie a unui proces verbal. Care este procedura ? Merg la judecatorie, o depun. Ce alte taxe trebuie sa achita ... (vezi toată discuția)
Greseala in editarea cererii de contestatie unui pv-amenda radar gabortrinfa gabortrinfa Am depus o Cerere de contestatie impotriva unui Proces Verbal-amenda radar. Dupa depunere, la careva zile am observat ca am facut o greseala de redactare ce ... (vezi toată discuția)
Mi s-a pus în vedere sã motivez în drept cererea, sub sancþiunea anulãrii ei Silviuvox Silviuvox Subiect: Contestatie la amenda ITM Buna ziua , am facut o contestatie la amenda ITM, si am primit o comunicare adresa de la judecatorie , unde scrie: in ... (vezi toată discuția)