Am primit o citatie sa ma prezint la data, ora, in calitate de suspect in cauza privind infractiunea de uz de fals ....,fapta prevazuta de art 323Cp
In cazurile prev de art 90si art 93(4)Cod procedura penala
In cazul in care apararea este obligatorie partea civila nu si-a ales un avocat i se va desemna un avocat din oficiu
In vederea exercitarii dreptului la aparare partea vatamata poate consulta dosarul
Va rog mult sa ma sfatuiti
1Cind pot sa solicit desemnarea unui avocat din oficiu inainte de data fixata sa ma prezint la Sectia de Politie sau in ziua cind sint obligata sa ma prezint?
2Cind am dreptul sa consult dosarul inainte de aceea data sau in ziua in care trebuie sa ma prezint
In alta ordine de idei din citatie nu reiese cine a facut plangerea
Este posibil ca tocmai pentru organul judiciar sa nu considere asa sa se faca aceasta mentiune.
Este insa defectuoasa redactarea deoarece pare sa duca la concluzia ca daca declara e in defavoarea sa ceea ce nu este asa.
Cu declaratii frumoase se scapa de mandat de fel si nu ca nu da declaratie...
Domnule avocat
intr-un dosar de executare silita a unei sentinte in care am pierdut partea adversa a cerut executarea silita a sentintei ptr cheltuieli de judecata Am facut contestatie la executare si solutia este urmatoarea pe care nu o inteleg intrucit paratul nu a fost reprezentat si nu a cerut cheltuieli de judecata
solutia esteRespinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge contestaţia la executare formulată de contestatoarea ASOCIATIA DE PROPRIETARI în contradictoriu cu intimatul BOGDAN DAN, ca neîntemeiată. Respinge cererea contestatoarei de obligare a intimatului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Respinge cererea intimatului de obligare a contestatoarei la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată. Cu drept de apel, care se depune la Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, în termen de 10 de zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 12 iunie 2014.
Document: Hotarâre 12.06.2014