avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces-verbal de contraventie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces-verbal de contraventie

buna
as putea sa contest un proces-verbal de contraventie pentru oprire interzisa daca politistul comunitar si-a trecut in PV doar numele si prenumele fara a mentiona functia sa, ora care era trecuta in PV era una gresita, eu putand sa demonstrez cu inregistrari video ca eram la munca la acea ora, chiar daca am refuzat semnarea procesului verbal, agentul nu a mentionat nici un martor scriind ca nu a vrut sa se implice nimeni
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 12:04, 24 Martie 2014
Daca puteti sustine si proba ca la ora consemnata in PV va aflati in alta locatie,puteti formula plangere contraventionala in termn de 15 zile la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constata si consemnata contraventia
Aspectele precizare referitor la lipsa functiei,lipsa martor nu sunt temeiuri legale care sa atraga anularea PV
puteti daca va rog sa-mi spuneti daca probele video cum ca eu eram la munca la ora care era trecuta pe procesul verbal terbuie sa le depun odata cu plangerea sau le prezint ulterior la cererea judecatoriei?
Depuneți toate probele împreună cu plângerea contravențională.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit proces verbal de contraventie cu amenda, prin posta, ... minerva78 minerva78 Am primit proces verbal de contraventie cu amenda, prin posta, pentru asa zisa oprire voluntara in zona de actiune a indicatorului Oprire interzisa. ... (vezi toată discuția)
Ridicari auto abuzive de pe trotuar ContSters249297 ContSters249297 Ieri 17.04.2012 mi a fost ridicata masina din strada Targu Neamt, pe motiv ca nu am asigurat un spatiu de cel putin 1 m pe trotuar. Mentionez ca nu exista ... (vezi toată discuția)
Nulitate pv nesemnat de contravient sebastiant sebastiant buna ziua, am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu ... (vezi toată discuția)