Am contractat un credit Descoperit Autorizat de Cont in valoare de 5.000 Euro.In anul 2010 .Am transformatcreditul in lei,de comun acord cu banca si reesalonarea printr-un Expreso RON.In anul 2012 prin reducerea activitatii firmei la care lucram, am fost concediat si cateva luni nu am mai putut plati ratele,Acest lucru a dus la inscrierea dosarului meu la biroul de rai platnici.Am inteles mai tarziu ca dosarul meu a fost predat la o firma de recuperari.Dupa ce am intrart in pensie de boala,am inceput sa platesc rata CONSTANT,luna de luna in zilele de 20-21.Rata stabilita initial a fost de 730 lei.Dar pensia mica si faptul ca nu am alte venituri ma determinat sa solicit o reducere a ratei la 500 lei/luna.Mi sa spus ca se va analiza si am inceput sa platesc 500 lei/luna.Dupa cateva luni si dupa aia lunar am primit telefon de la o firma de recuprari cum ca am ceva restante.Am incercat sa reesalonez creditul in asa fel incat sa platesc cate 500 lei/luna dar banaca zice ca nu poate deoarece a predat dosarul la o firma de recuperari.Am ajuns de la 2000 lei la preluarea de catre firma de recuperari la o datorie de 5300 lei..Tot incerc sa ajung la o buna intelegere co banca sau cu firma de recuperari la o reesalonare credit+restante si la o rata de 500 lei,dar sant plimbat de la o firma la alta fiecare spunand ca nu poate face nimic si sa ma adresez celeilalte.Deci am dovedit buna credinta,prin achitarea constanta a ratei,care de fapt se duce ca intr-un sac fara fund la firma de recuperari.Va rog sa ma sfatuiti cum pot reusi sa ies din acest cerc!!!