Miroslav83 
	    	Utilizator

Miroslav83 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 cotimanis	                   

Buna ziua!In municipiul Mangalia s-a inceput cu mare fast demolarea garajelor.Au inceput sa trimita somatii in care se invoca art.3 si 33 din legea 50/1991 in ... (vezi toată discuția)
	                    cotimanis	                   

Buna ziua!In municipiul Mangalia s-a inceput cu mare fast demolarea garajelor.Au inceput sa trimita somatii in care se invoca art.3 si 33 din legea 50/1991 in ... (vezi toată discuția)

Ovi_Wan	                   

Cum pot sa demolez un garaj, in urma notificarii date de Primaria Timisoara?
Mentionez ca am titlu de proprietate inscris in CF si am platit impozitul aferent ... (vezi toată discuția)
	                    Ovi_Wan	                   

Cum pot sa demolez un garaj, in urma notificarii date de Primaria Timisoara?
Mentionez ca am titlu de proprietate inscris in CF si am platit impozitul aferent ... (vezi toată discuția)

Andreea_81	                   

Terenul aferent garajului pe a carui constructie sunt proprietar, teren aflat pana adineaori in proprietatea Primariei, a fost retrocedat. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)
	                    Andreea_81	                   

Terenul aferent garajului pe a carui constructie sunt proprietar, teren aflat pana adineaori in proprietatea Primariei, a fost retrocedat. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)