avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Suspendare societate, documentatie necesara
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Suspendare societate, documentatie necesara

Buna seara
As vrea sa va intreb ce documentatie se depune pentru o societate care vrem sa suspendam pe o perioada de 5 ani , tinand cont ca societatea are datorii la administratia financiara,respectiv plata contributiilor si impozitului pe venit.
Ce declaratii se mai depun in perioada aceasta?

Multumesc
Astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:12, 1 Aprilie 2014
Pentru o societate cu datorii nu se poate obtine regimul derogatoriu in ce priveste declaratiile si, ca urmare, trebuie sa depuneti declaratii ca si o firma cu activitate.

Firma e platitoare de T.V.A.? Daca da, trebuie sa purtam, in interesul dvs., o discutie
suplimentara.
firma este neplatitoare de tva,adica depun declaratia 100 pe 0?
Da, se depune trimestrial D100 pe zero si bilantul anual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii societate cu activitate suspendata lili cristescu lili cristescu Buna ziua ! Incepand cu data de 15.05.2013, am suspendat un SRL neplatitor de TVA, pentru o perioada de 3 ani . Am depus la Ad-tia Financiara declaratia 010 ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar, suspendare si regimul cheltuielilor in aceasta perioada C_CRISTINA C_CRISTINA O firma a carei activitate este suspendata tocmai ptr a nu plati mpozitul forfetar are in proprietate un teren ptr care plateste impozit anual. Practic se ... (vezi toată discuția)
Societate in inactivitate adonisvigalex adonisvigalex Daca o societate comerciala a fost declarata inactiva mai depune vreo declaratie lunara,trimestriala sau anuala? dar bilantul anual sau semestrial? Va ... (vezi toată discuția)