Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

2014vasile 
	    	Utilizator

2014vasile 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 utilizatorcosmin	                   

Buna ziua.
Problema este urmatoarea: daca lucrez ca si part time (4 h/zi) pot sa mai imi iau un job ca full time? eu stiu ca este voie 12 h/zi dar cineva ... (vezi toată discuția)
	                    utilizatorcosmin	                   

Buna ziua.
Problema este urmatoarea: daca lucrez ca si part time (4 h/zi) pot sa mai imi iau un job ca full time? eu stiu ca este voie 12 h/zi dar cineva ... (vezi toată discuția)

imene	                   

Buna ziua,
va rog daca poate cineva sa imi spuna cate ore de munca pe zi pot fi trecute in contractele de angajare. Sa va explic, eu colaborez cu mai multe ... (vezi toată discuția)
	                    imene	                   

Buna ziua,
va rog daca poate cineva sa imi spuna cate ore de munca pe zi pot fi trecute in contractele de angajare. Sa va explic, eu colaborez cu mai multe ... (vezi toată discuția)

M-A-N	                   

As dori sa stiu daca o persoana cu un job de 8h/zi mai poate sa-si gaseasca un al doilea job,  eventual tot cu norma intreaga? Pt. 2 joburi in paralel care ... (vezi toată discuția)
	                    M-A-N	                   

As dori sa stiu daca o persoana cu un job de 8h/zi mai poate sa-si gaseasca un al doilea job,  eventual tot cu norma intreaga? Pt. 2 joburi in paralel care ... (vezi toată discuția)