avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL executat silit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL executat silit

in 2012 am facut un abonament la cosmote , am platit lunar abonamentul pana in luna decembrie cand am primit o factura nesimtita:( , am contestat factura la vremea aceea , fara nici un rezultat , fapt pentru care nu am platit . acum sunt amenintata de recuperatorii de la credit expres care imi cer de la 400 roni ultima facuta 5.000 roni #-o . de curand am infiintat un SRL la care sunt asociat unic , inrebarea este: acesti camatarii i mi pot executa silit SRL -ul ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:06, 24 Martie 2014
ioanatanase a scris:
acesti camatarii i mi pot executa silit SRL -ul

Teoretic da (exista prevedere legala), insa in practica nu se prea intampla. Mai bine spus va pot urmari silit partile sociale sau veniturile din dividende, nu conturile firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante facturi telefon alexandru1991 alexandru1991 Buna ziua.Am abonament la cosmote si nu am platit factura de 3 luni.Daca nu le mai platesc nimic pot sa ma dea in judecata ? Pot executa silit bunuri ? (vezi toată discuția)
Recuperari creante cosmote donisa donisa Buna ziua in 2007 am facut ub abonament la cosmote de 5 euro pt un an.am fost la zi cu plata facturii iar in iulie 2009 mi-a venit o factura de 200 ron pe ... (vezi toată discuția)
Nu am platit facturile de telefonie mobila. ce pot face ? AlexandruRadu123456 AlexandruRadu123456 in urma cu 6 ani de zile am avut un abonament la cosmote ( eram mic si prost , ma atras \\\\"oferta\\\\" pe care o aveau atunci dar nu am realizat ca platesc ... (vezi toată discuția)