avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura eon gaz energie Romania
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura eon gaz energie Romania

am primit factura de la Gaze estimativ si sunt foarte umflate , in oras la noi nu avem unde sa ne informam ca toate sau mutat in Zalau de ce sa platim noi ce nu am consumat ce sa facem in continuare daca nu platim factura numai o parte si daca o sa vina sa ne taie gazul .... cum sa platesti ceva inainte cand nu ai consuma

Alte discuții în legătură

Factura la gaz gabriel1975 gabriel1975 De ce imi vine factura umflata la gaz cand nici nu am consumat? as vrea sa stiu pasii pentru nu a mai plati ce nu am consumat. (vezi toată discuția)
Contract furnizor gaze apartament persoana fizica, facturare din oficiu maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, am contract cu un furnizor de gaze la apartament(pentru centrala proprie) dar inca nu sunt mutat in acel apartament si nu s-a ... (vezi toată discuția)
Bună.in data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat enel, ... Pop I.S. Pop I.S. Bună.In data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat ENEL, care ne-a schimbat contractele de electricitate și gaze (noi având la electrica și eon ... (vezi toată discuția)