avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire actiuni PETROM
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire actiuni PETROM

Buna ziua,
Am o rugaminte daca pot fi ajutat. In anul 1995 a decedat tatal meu s-a dezbatut mostenirea, adica un apartament, intremine si mama mea. Acum am aflat ca tatal meu mai are pe numele sau actiuni la PETROM s.a. obtinute in urma programului de depunere de cupoane, dar nu avem nici un document in acest sens. Cum pot obtine un astfel de document de la Petrom sau un numar de telefon de la birou actionari si cum pot dezbate mostenirea acestor actiuni, atat eu cat si mama mea.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar al soțului meu, la peco brasov LenNic LenNic Bună ziua! Am un certificat de actionar al soțului meu, la \"Peco Brasov\". Sotul meu a decedat în urma cu câțiva ani, iar la vremea respectivă stiind ... (vezi toată discuția)
Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)
Actiuni mihaela david mihaela david Sotul meu ,decedat in luna iunie 2010,a fost actionar la o societate care a intrat in insolventa in luna septembrie 2010. Care este calea legala a ... (vezi toată discuția)