La sedinta de bloc de aseara nici eu si nici sotia nu am fost prezenti. Vecinii prezenti la sedinta ne-au povestit insa cum sotia mea a fost injurata minute in sir de unul dintre vecini. Mentionez ca nu am avut absolut nici un fel de altercatie cu acest om, vecinii au spus ca nu se manifesta ca un om normal cu toate ca are o firma si ca s-au speriat de reactia lui, ne-au sfatuit sa stam deoparte si la distanta de el.
Totusi, noi nu dorim sa trecem peste acest incident si am dori sa ne aparam onoarea cumva.
Va rugam sa ne dati un sfat cu privire la ce sa facem.
Sfaturile sunt foarte bune, multumim. Problema este ca eu nu locuiesc in tara, sotia mea va trebui sa mearga singura la sediintele de bloc, in continuare, si daca va fi jignita astfel nu vad nici o alta solutie. O femeie singura, expusa jignirilor, si in imposibilitate de aparare.
Noi banuim ca atitudinea acestui "om" vine de la faptul ca sotia a mai criticat lipsa de activitate a comitetului de bloc in care acest om este vicepresedinte. Insa sotia mea nu a jignit niciodata pe nimeni, a vorbit civilizat si a aparat interesele tuturor in bloc. Este si o situatie periculoasa pentru oricine ar mai incerca sa spuna ceva aici in bloc. Parerea mea este ca acest mod de intimidare nu va aduce nimic bun in viata noastra in comun.
Inutil sa mai spun ca nimeni dintre vecini nu a spus nimic la injuriile lui.
Plangerea respectiva o sa o faca doamna numai ca sa-l sperie.
Dar, de rezolvati, nu o sa rezolvati nimic. Adica o sa primeasca "neinceperea urmaririi penale".
Asa? O sa primeasca neinceperea urmaririi penale? E grav atunci, inseamna ca oricine ne poate face albie de porci si nimeni nu ne mai apara cumva.
Toata lumea ne sfatuieste sa-l ignoram insa situatia e cam delicata.
Sotia mea a singura acolo si va fi expusa in continuare daca a inceput, sigur va continua astfel.
Multumesc doamnelor avocate.
Denunt calomnios
dreaminro
ori foarte mult sa ma ajutati in legatura cu Cercetarea penala la adresa mea si a sotiei mele,pentru fapta de \"amenintare\",din partea unui vecin (mutat de ... (vezi toată discuția)