avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare platitor TVA persoana fizica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare platitor TVA persoana fizica

1.Unde se depune documentatia (formular 020, memoriu, contracte) pentru inregistrarea ca platitor TVA a unei persoane fizice care vinde mai mult de 2 apartamente intr-un an, este detinatorul unui PFA cu un alt obiect de activitate in alt judet decat cel de domiciliu (ca PFA nu este platitor TVA pentru ca nu are cifra de afaceri 220.000 lei)?
Domiciliul este in Constanta iar PFa are CUI eliberat de ORC Timis cu sediul social in timisoara. Mentionez ca activitatea de dezvoltare imobiliara nu poate fi desfasurata ca PFA .
Cel mai recent răspuns: alexandru curelea , utilizator 15:18, 27 Martie 2014
Unde are adresa din buletin. ( anaf )
La Constanta.
La Constanta am depus si cei de acolo ma trimit sa depun documentatia laTimisoara nu stiu de ce .Astept raspunsul lor in scris. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa tva 119000 ContSters109653 ContSters109653 O persoana fizica vinde terenuri (parcelate ) in valoare totala de peste 35000 euro. Cred ca terenurile sunt construibile ( inca nu am confirmarea). M-a rugat ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 b CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. Am un PFA , nu sunt platitor de TVA. In anul 2014 nu am avut activitate cifra de afaceri fiind 0. Am inteles ca si in aceste conditii trebuie ... (vezi toată discuția)
Asimilare operatiuni persoana fizica cu operatiuni pfa danielstan31 danielstan31 Buna seara si bine v-am gasit. Sper ca ma puteti ajuta cu o intrebare mai complicata :sorry: (in incercarea de a imi lamuri un prieten). Acesta meu detine ... (vezi toată discuția)